Sol, glede og mestring i «løp for dystoni»

Dystoni er nevnt i Se & Hør! Et team fra det populære bladet, var til stede med skriveblokk, foto- og videoapparat under Løp for dystoni 21. september 2013.

Trekkplaster for foreningen, var som kjent Chrisine Koht – søster til nevrolog Jenaette Koht som gjester foreningens årsmøte i vår. Teamet fra Se & Hør tok en masse bilder og snakket med flere av våre medlemmer om sykdommen. Det blir spennende å se hva som kommer på trykk og på tv! Løp og kjøp, sier vi.

Løp for dystoni ble en ubetinget suksess. Om lag 30-40 personer var påmeldt. Noen løp 10 kilometeren, de fleste gikk tre kilometeren og noen var heiagjeng. Det bør nevnes spesielt at flere kjente nevrologer og representant fra legemiddelfirmaet Allergan, deltok både under løpet og under sosialt treff etterpå. Dette setter vi stor pris på.

Felles for alle som var med denne lørdagen, var det store smilet! Det er moro å møtes på denne måten, og ikke minst var gleden av å gjennomføre et gateløp under paraplyen til Oslo Maraton, kjempestor.

Det bør nevnes at vår eminente leder, Anniken Hansen Hagen, hadde lagt igjen krykken sin i Bergen denne helgen. Hun gikk altså tre kilometeren sammen med sin mor, helt uten hjelpemiddelet hun har brukt i mange år. En meget sterk prestasjon.

Se våre bilder fra arrangementet og la deg motivere til å bli med neste år. Sett av datoen 20. september 2014 allerede nå. Løp for dystoni håper vi blir en fin tradisjon!

For å se Se & Hør TV sin video fra «Løp for dystoni», klikk her.

Foto og tekst: John Berget