Etter at den faglige biten er over blir det mulighet til å kose seg med spa for de som blir med på lokallagsmøtet i NDF Oslo og Omegn på Rømskog Spa & Resort 24. og 25. aaugust.

Fortsatt ledige plasser

Det er fortsatt ledige plasser på lokallagsmøtet som NDF Oslo og Akershus arrangerer på Rømskog Spa & Resort 24. – 25. august.

Her blir det både faglig påfyll og mulighet for kroppslig pleie og velvære. Første del av dagen tirsdag 24. august er satt av til informasjon om planene framover i foreninga, samt om den nye MyDystonia-appen. Begge deler i regi av lokallagsleder Sissel Buskerud. Etter lunsj vil medie- og reiselivsmannen Tore Sannum slippe til. Hans foredrag har tittelen «Tro på — tillit til».
Når den faglige delen vel er over, blir det mulighet til å kose seg med det hotellet har å by på: Saltvannsbasseng, dampbadstue, tradisjonell badstue og et utendørsbasseng med 38°C varme kilder. Eller en spasertur. Dagen avsluttes med middag.
Neste dag, onsdag 25. august, er første del av programmet satt av til å dele erfaringer og lære av hverandre. En seanse som vil ledes av leder av NDF, Johan Arnfinn Warvik. Neste post er spørsmål og kommentarer fra deltakerne.
Høres det spennende ut? Da er det bare å skynde seg og melde seg på for å sikre seg de siste plassene!