I RUINENE: Stemningsfult i vernebygget over ruinene etter middelalderkatedralen på Hamar. Foto: John Berget

Vakkert møte med kalde Hamar

Vi må si vi var heldige vi i Innlandet.

Vi rakk akkurat å avvikle vårt lokallagsmøte 1. desember før varsellampene igjen begynte å blinke hos smittevernmyndighetene.

Møtet i NDF Innlandet gikk som planlagt i meget hyggelige omgivelser i Odden Spiseri på Domkirkeodden. 16 personer var påmeldt til samling denne onsdagskvelden. Vi hadde deltakere fra Lesja og Rendalen i nord til Kongsvinger i sør.

NDF Innlandet hadde avtale om en omvisning med sang i selve domkirkeruinene. Det ble en meget flott opplevelse for de som var godt kledd i vinterkulden. Vår syngende omviser viste seg å ha en meget vakker stemme som fikk god klang inne i vernebygget for ruinene etter den gamle middelalderkirken.

Men det var dessverre meget kaldt på Hamar denne kvelden, så av den grunn var nok de fleste glad for å komme seg innomhus til varmen i møtelokalet på Spiseriet. Her fikk leder i foreningen Johan Arnfinn Warvik ordet. Han ledet oss gjennom en flott innledning og et foredrag som ga åpning for mange spørsmål fra de frammøtte. Johan Arnfinn er virkelig i sitt ess i denne rollen, og alle spørsmål ble besvart med klokskap.

Etter møtet fikk vi servert nydelige retter fra Spiseriets julemeny. De vartet opp med både ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og andre retter etter medlemmenes ønsker.

Etter en fem timer lang samling, var tiden inne for å avslutte møtet som var NDF Innlandets andre medlemsmøte. Vi rakk å få før første samling før pandemien kom i 2020, og slik det ser ut i skrivende stund ser det ut som vi var heldige som rakk å få arrangert et nytt møte før Omikron-mutanten gjorde seg bemerket og bidro til nye restriksjoner.

Tekst: John Berget