Jeanette Koht lot deltakerne få del i sin rikholdige kunnskap om dystoni.

Vellykket webinar

Webinaret med nevrolog Jeanette Koht onsdag kveld ble meget vellykket. Webinaret samlet rundt 90 deltakere.
Et av hovedtemaene var vaksinering mot Covid-19 og hvordan dette stiller seg i kombinasjon med botulinumtoksin-injeksjoner. Her var Jeanettes budskap klart: Med en gang du kan og får mulighet så bør du ta vaksinen. Hun påpekte at vaksine om så kan settes tett opp til botulinumtoksin-injeksjoner. Det er ingen kontraindikasjoner. – Og risikoen ved vaksine er veldig liten.
Jeanette ga også sitt syn på mulighetene for second opinion — om en ikke er fornøyd med behandlingen der en er. Hun var inne på et bredt utvalg av temaer, blant annet guidete injeksjoner, fysioterapi og trening.
Jeanette hadde lagt opp webinaret slik at hun kunne kommunisere med deltakerne. Mange nyttet anledningen til å stille spørsmål både muntlig og via chat. Og de fikk gode svar. Alt i alt ble det en intereressant, informativ og lærerik stund den halvannen timen webinaret varte.
– Jeg har fått mange tilbakemeldinger hvor folk sier de er storfornøyd. For oss er det bare å takke deltakerne og spesielt Jeanette Koht etter webinaret, sier Johan Arnfinn Warvik, leder av Norsk Dystoniforening, som sto som arrangør.
– Dette var så vellykket at vi vil diskutere å arrangere nye webinarer i framtida med forskjellige temaer. Aktuelt i så måte er å sette fokus på fysioterapi og hvordan fysioterapi- og botox-behandling kan kombineres for best mulig resultat, sier Johan Arnfinn.