Kristina Ytterdal skal snakke om pust- og avspenningsteknikker på medlemsmøtet.

Tema: Pust- og avspenning

Programmet for dystonimøtet i Innlandet i januar er nå klart.

Møtet og bespisning finner sted på Quality Strand hotell i Gjøvik lørdag 28. januar 2023.

– Vi starter med en lunsj og avslutter med middag. Alt er gratis for medlemmer, familiemedlemmer og ledsagere med ledsagerbevis, opplyser leder av NDF Innlandet, John Berget.

Lokallaget har reservert noen hotellrom for de som har behov for overnatting. I så fall er det bare å gi beskjed ved påmelding. Det blir en egenandel på 250 kroner per person for overnatting med frokost.

Mindfulness

Etter velkomst og lunsj blir hovedtema på møtet pust- og avspenningsteknikker ved Kristina Ytterdal.

Kristina som blant annet er utdannet yogalærer og lærer i mindfulness, har lang erfaring som instruktør ved yogastudio, frisklivssenter og treningssenter. Hun driver i dag egen yoga- og samtalevirksomhet i Gjøvik sentrum som heter «Frøken Mandag» og hun underviser for Senior Gjøvik.

Under hennes leksjon, kommer hun til å snakke om pust og avspenning samt gi en treningsrunde med pust og noen enkle stående bevegelser. Avslutningsvis vil hun gi en indre reise med søkelys på å kjenne etter og puste inn i kroppen.

Mestring

Etter Kristina skal leder i Norsk Dystoniforening Johan Arnfinn Warvik lede an i samtale om mestring. – Hvordan lever vi godt med vår dystoni, er temaet Johan tar for seg.

Det blir også anledning til å få siste nytt fra styret i foreningen som vil være til stede samt få nytt fra Dystonia Europe.

Siste punkt på programmet er middag etterfulgt av sosialt samvær.

Påmeldingsfrist er onsdag 4. januar 2023. Påmelding til John Berget via e-post, SMS eller telefon: john.berget58@gmail.com,  telefon 950 88 227.

Otium Spa holder til i Quality Strand hotell. Det blir mulighet for å besøke dette anlegget for en rabattert pris søndag formiddag for de som overnatter på hotellet.